Nu we ruim een week ver zijn in de Tour moet er toch iets van mijn hart. Dit is geen officiele column waar ik normaal soms mijn beklag doe over bepaalde zaken, maar het zit me niet lekker. Gaf ik afgelopen week nog hoog op over onze nieuwe spelleider, intussen is er iets diep van binnen gaan knagen.
 
Niet dat ik iets tegen de persoon Bart heb, maar ik ben zelf van mening dat er toch rechtlijniger opgetreden moet worden tegen het foutief of niet invullen van bepaalde zaken aangaande het Tourspel.
 
Ik heb natuurlijk ook niets tegen de persoon Tholen en het is natuurlijk een mooie geste voor een beginnend spelleider om geen maatregelen te nemen bij niet of foutief ingevulde Tourspelen, maar wat als Bart straks het spel wint? Een kans van 1 op zeg het maar natuurlijk, maar toch.
 
Waar ligt de grens? Mag je per ongeluk iets vergeten of ga je er vanuit dat als je niets invult de spelleider dit wel even voor je doet. Nu laat ik het daar zelf liever niet zo ver komen want ik kan me niet heugen dat zowel de vorige als de huidige spelleider ooit dit spel op zijn naam heeft geschreven, maar dat terzijde.
 
Het is nu niet meer terug te draaien dus laten we het er voor dit jaar maar bij. 
Maar wat duidelijkere grenzen met daaraan verbonden punten in mindering hebben toch mijn voorkeur.
 
Ik wens allen nog een fijn en voorspoedig Tourverloop en moge de gelukkigste winnen.

Reacties  

0 #1 Bolle K 16-07-2018 17:28
Hulde!
Citeer

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen