Vanaf 1 juli (een vrijdag) barst het Tourgeweld weer los met een tijdrit in Kopenhagen. Over de winnaar van deze tour zal er wel veel eensgezindheid zijn maar voor de rest ligt alles open. Vorig jaar had ons Tourspel als glorieuze winnaars Peter en Hassie die voor de eerste keer wonnen. We hadden 22 deelnemers met als opvallende afwezige een deelnemer van het eerste uur, Flop. Hopelijk was dat eenmaal en doet hij weer gewoon mee. Het ziet er nu toch echt naar uit dat de Jaarmarkt doorgaat (zei ik vorig jaar ook maar helaas) dus dat wordt bier drinken van de winnaars van 2020 en 2021 op zaterdag 27 augustus, Jan en de PHC. Om dit jaar weer onduidelijkheden te voorkomen het verzoek dat iedereen bij renners waarvan een broer of naamgenoot rondrijdt ook de voorletter opschrijft en het telefoonnummer zodat we eventueel kunnen bellen bij onduidelijkheden. De winnaar van het jongerenklassement geldt nu voor renners die na 1 januari 1997 geboren zijn. Qua spelregels geldt weer dat de uitslag in Parijs telt als uitslag voor dit spel en dat alleen dopingzondaars die tijdens de Tour gepakt worden uit de oorspronkelijke (en dus ook uit onze) uitslag worden geschrapt.

Het inleggeld is weer € 50,- per deelnemer of er geen inflatie bestaat. Al het ingelegde geld gaat naar de winnaar. Wel het verzoek om de € 50,- gelijk bij inlevering of verzending te voldoen. Wie het spel via de site of mail invult kan het geld overmaken naar NL88INGB0662161467 t.n.v. E. van der Poel o.v.v. Tourspel 2022.

De Tour begint dit jaar op vrijdag 1 juli. Het inleveren van de papieren versie is dit jaar weer op het Hendrick Avercampplantsoen en wel op nummer 6. Het formulier moet uiterlijk daar op 1 juli voor 17.00 uur worden ingeleverd. Dit jaar kan je gewoon je ouwe bier weer meeslepen naar Tholen en hij wacht jullie op met zelfgemaakte gehaktballen. Deelnemers kunnen het spel ook hier de site invullen. Veel plezier weer!

You have no rights to post comments